Extensions, alterations and others

Image removed.
This project saw the addition of an additional floor to a house that sits directly behind the sea wall, creating additional living space on the first floor, and a master suite within the roof space.  Design:  Nick Baldry
Image removed.
Conversion of a redundant town centre church into apartments.  This top floor dwelling enjoys the vaulted roof space and original window (protected by secondary safety glazing).  Design:  Nick Baldry
Image removed.
Conversion of a former stables into a new three bedroomed house in a secluded setting, close to the town centre.  Design:  Nick Baldry
Image removed.
Dining area within a barn conversion where the open character of the original building was retained and enhanced with spaces flowing between lower ceilinged rooms and the full height central area.  Design:  Nick Baldry
Image removed.
A new stair in a converted building linking three floors of apartments providing a suitably impressive entrance to the re-imagined building.  Design:  Nick Baldry
Image removed.
A house on the back of the beach in an area where planning permission is no longer possible.  This small bungalow was extended, and then an enlarged roof added with first floor bedroom.  the string of ground floor windows exhibit the roof form of the single storey extension.  Design:  Nick Baldry
Image removed.
A design orientated client wanted to add a first floor to the existing bungalow.  The asymmetry arose party from the clients brief, and partly from the site.  The new first floor living room opens onto the balcony, whose shape echoes that of the gable.   Design:  Nick Baldry

 

Image removed.
We don't all have a barn to start from, but an extension for a new kitchen can make a substantial difference to a home.  Design:  Peter Jackson

Image removed.
Installation of a mezzanine sleeping are within a flat. One of those projects that simply cannot be photgraphed!  Design:  NIck Baldry
Image removed.
A single storey rear extension to an end of terrace house in Whitstable creating an airy and light kitchen and lounging area.  Design:  Nick Baldry
Image removed.

A conservatory added to the flank of a Listed Building close to the centre of Whitstable, greatly extending the available space within the dwelling.   Design:  Nick Baldry